Inga rasister i fullmäktige!

Protestera mot rasism och högerpolitik i allmänhet och mot Sverigedemokraterna i synnerhet. Måndag 1 november kl. 13:00 samlas vi på medborgarplatsen där medlemmar från Rättvisepartiet Socialisterna och nätverket Boden mot rasism bland andra kommer att hålla korta tal, sedan tågar vi till stadshuset där vi protesterar mot rasistiska SD som deltar i kommunfullmäktiges sammanträde kl. 14:00.

Inga rasister i fullmäktige. Protestera 1 nov. 13:00

2 svar till “Inga rasister i fullmäktige!

    • Protesterna uppmärksammas mer och mer, fler och fler går med oss i kampen. Det är dock tydligt att vi är det enda kämpande partiet, som gång på gång tar initiativet för protester mot rasism och högerpolitik i allmänhet och SD i synnerhet. Den etablerade ”vänsterrörelsen” lyser i stor utsträckning med sin frånvaro och (V)-politiker kritiserar kampen mot SD genom att försvara dem under ”demokratisk” flagg. Den gamla arbetarrörelsen har för länge sedan svikit sin ideologi, för länge sedan svikit arbetarklassen och är nu de som driver högerpolitiska nedskärningar.
      Men Rättvisepartiet Socialisterna viker sig inte, vi står kvar i kampen mot rasism och högerpolitik. Inga rasister i fullmäktige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s